Vissza
 
Általános szerződési feltételek
 

Általános tájékoztatás, feltételek a házhozszállított étel / ital rendelése esetén
 

A Kobe-Food Kft (1191 Budapest Üllői út 216 /8. Adószám: 23945438-2-43) által működtetett La-Guna Étterem keretein belül üzemeltetett

lagunasushi.emenu.hu weboldal és azon beüli ételrendelő webáruház, – a továbbiakban: https://lagunasushi.emenu.hu a társaság interneten elérhető étel és itallapja.

 

A webáruházon keresztül történt elektronikus rendelésleadással az 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében

távollévők közötti szerződés jön létre, a Kobe-Food Kft. és a rendelést leadó magánszemély, vagy cég – továbbiakban Megrendelő – között.

A vásárlási szerződés a Kobe-Food Kft-vel írásban megkötött szerződésnek minősül.

A Megrendelő a rendelés leadásának véglegesítésekor fogadja el ezen szerződés feltételeit.

Az át nem vett rendelés szankciót von maga után, miszerint a következő rendelést az át nem vett rendelés összegének kifizetése után teljesítjük.

 

Felek

 

A szerződés a Kobe-Food Kft. (1191 Budapest Üllői út 216 /8, Adószám: 23948534-2-43), estében mint Eladó, és a Megrendelő, esetében mint Vevő között jön létre.

 

A Kobe-Food Kft. felelősséget kizárólag a https://lagunasushi.emenu.hu weboldalon, a cég logójával és adataival jól felismerhetően azonosított internetes katalóguson keresztül leadott rendelésekért vállal.

 

A vásárló a https://lagunasushi.emenu.hu weboldalon elérhető online adatlapok kitöltésével adja meg étel rendelési adatait, amelyeket minden egyes rendelés leadásánál lehetősége van módosítani, és a Kobe-Food Kft. ezeknek megfelelően teljesíti az étel / ital rendelést és állítja ki a számlát.

A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli. Kobe-Food Kft. a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult figyelmen kívül hagyni.

 

 

A https://lagunasushi.emenu.hu webáruházban, az étel / ital felsorolásban és az ételek / italok adatlapján

feltüntetett árak az adott étel / ital végső, ÁFA – val növelt fogyasztói ára, amely már tartalmazza a csomagolás díját is.

A házhozszállítás szolgáltatásának étel / ital rendelése esetén a szolgáltatás költségeit a vásárlási ár és a megadott szállítási cím távolsága a Kobe-Food Kft. telephelyétől és konyhájától kiszámítva adja meg.

A szállítási díj a rendelés leadással egyidejűleg kerül kiszámításra.

A mindenkori szállítási feltételek és díjak a https://lagunaetteremkispest.hu/onlinerendeles menüpontjában található. A feltüntetett árak érvényessége kizárólag az adott megjelenés időpontjára vonatkozik.

Amennyiben a Megrendelő étel / ital rendelést ad le egy ételre / italra, úgy a Kobe-Food Kft kötelezi magát, hogy a kiválasztott ételt / italt az étel / ital rendeléskor érvényes végső fogyasztói áron szállítja ki a Megrendelőnek.

Ezt az árat az étel / ital rendelésre küldött visszaigazolás tartalmazza.

Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

 

 

A https://lagunasushi.emenu.hu webáruház működésével, és a kiszállítással kapcsolatos tudnivalók a webáruház https://lagunaetteremkispest.hu/onlinerendeles menüpontjában olvashatók.

Kobe-Food Kft. vállalja, hogy a fent jelzett weboldalakon leírtakat magára nézve kötelezőnek tekinti és azok teljesüléséért mindent elkövet.

 

Megrendelő kijelenti, hogy a weboldalak és dokumentumok tartalmát ismeri és tudomásul veszi.

 

 

Vásárló tudomásul veszi, hogy az étel / ital rendelés leadása részéről kötelező érvényű vásárlási szándéknak minősül, melyhez kötve van.